دسترسی سریع
ارتباط با استاد
امکان بازگشت وجه
مناسب برای:
  • علاقه‌مندان به آشپزی و نان‌پزی
  • صاحبان کافی‌شاپ‌ها، فست‌فودها و کیترینگ‌ها
  • هنرجویانی که قصد ورود به بازار فروش خانگی دارند.
  • افرادی که به دنبال خلق غذاهای خمیری متنوع و جذاب هستند.

توضیح کلی دوره

دوره تخصصی غذاهای خمیری وستاپز، یک برنامه آموزشی کامل و کاربردی است که طی ۲ روز برگزار می‌شود و به یادگیری تهیه انواع خمیرهای کاربردی و استفاده از آن‌ها در خلق غذاهای لذیذ، نوآورانه و پرطرفدار اختصاص دارد.

شرکت‌کنندگان در این دوره با روش‌های حرفه‌ای ورز دادن، استراحت دادن، پر کردن و پخت نهایی خمیرها آشنا می‌شوند و به‌صورت عملی زیر نظر اساتید مجرب، مهارت‌های پخت غذاهای خمیری مناسب برای پذیرایی، فروش خانگی یا سرو در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها را تمرین می‌کنند.

تمامی آموزش‌های گروه وستاپز با استفاده از مواد اولیه مرغوب برند سولیکو ارائه می‌شوند. این دوره فرصتی منحصربه‌فرد برای یادگیری تخصصی غذاهای خمیری فراهم می‌کند تا بتوانید محصولاتی متنوع و جذاب برای کارگاه، کافی‌شاپ یا کسب‌وکار خانگی خود تولید کنید.

 

 

جلسه 1 آشنایی با اصول خمیرسازی و تهیه خمیر پایه کالزون
جلسه 2 تنوع در پر کردن خمیر – دستور گوشتی و رول‌ها
جلسه 3 خمیرهای پرکاربرد شیرین و نان‌مانند
جلسه 4 غذاهای خمیری کلاسیک با تنوع پر شدن
جلسه 5 غذاهای خمیری مدرن با تزئین خاص
جلسه 6 نان‌های خاص و چندکاره

نظرات

متوسط امتیازات

0
بدون امتیاز 0 رای
4.900.000تومان
0 نقد و بررسی

جزئیات امتیازات

5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دوره تخصصی غذاهای خمیری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *