دسترسی سریع
ارتباط با استاد
امکان بازگشت وجه
مناسب برای:
- علاقهمندان به یادگیری حرفهای شیرینیهای فرانسوی
- قنادان و هنرجویانی که در حوزه قنادی مدرن فعالیت میکنند
- صاحبان قنادیها، کافیشاپها و کارگاههای تولید شیرینی فرانسوی
- کارآفرینانی که به دنبال تولید شیرینیهای خاص و لوکس هستند
توضیح کلی دوره
دوره تخصصی شیرینی فرانسوی وستاپز، یک برنامه آموزشی جامع و حرفهای است که شما را با هنر تهیه شیرینیهای کلاسیک و مدرن فرانسوی آشنا میکند.
این دوره در ۳ روز فشرده برگزار میشود و بر آموزش تکنیکهای تهیه خمیرهای خاص، کرمها، فیلینگها و روشهای پخت شیرینیهای معروف فرانسوی تمرکز دارد. تمام آموزشها با استفاده از مواد اولیه باکیفیت برند سولیکو و با تاکید بر تکنیکهای اصولی و حرفهای قنادی ارائه میشوند.
این دوره برای افرادی طراحی شده است که میخواهند مهارتهای خود را در تولید شیرینیهای ظریف و خوشطعم فرانسوی ارتقا دهند یا در حوزه قنادی حرفهای و مدرن فعالیت کنند.
درس 1
پقی برست
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 2
چو چو
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 3
سنت انوره
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 4
میل فوی
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 5
ترن او ور
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 6
تارت تتن
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 7
کیک اپرا
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 8
ماکارون
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 9
فیلینگ ماکارون
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 10
اکلر تیرامیسو
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 11
اکلر پسته
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 12
اکلر دارک گاناش
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 13
سابله
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 14
خمیر اکلر
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 15
دیاموند کوکی
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 16
مادلن
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
درس 17
فرزیه
خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.
موارد مرتبط
دوره تخصصی شیرینی خشک
دوره تخصصی غذاهای پنیری
بدون امتیاز
0 رای
پیشنیاز:
دوره قنادی پایه
مناسب برای:
- علاقهمندان به یادگیری حرفهای شیرینیهای سنتی ایرانی
- قنادان و هنرجویانی که در حوزه قنادی سنتی فعالیت میکنند
- صاحبان قنادیها و کارگاههای تولید شیرینیهای محلی
- کارآفرینانی که به دنبال تولید و فروش شیرینیهای سنتی هستند.
4 روز
0
10,900,000 تومان
دوره تخصصی غذاهای پنیری
دوره تخصصی غذاهای پنیری
بدون امتیاز
0 رای
مناسب برای:
- سرآشپزها و علاقهمندان به غذاهای خاص و ترکیبی
- صاحبان کافه و رستوران که به دنبال ارتقای منوی خود هستند.
- هنرجویانی که میخواهند با پنیرهای متنوع و باکیفیت کار کنند.
1 روز
0
6,100,000 تومان
دوره تخصصی نان های خمیر ترش
دوره تخصصی غذاهای پنیری
بدون امتیاز
0 رای
مناسب برای:
- نانپزان حرفهای و خانگی
- علاقهمندان به نانهای سالم و سنتی
- صاحبان کسبوکارهای کارگاهی یا کافیشاپ
2 روز
0
9,600,000 تومان
دوره تخصصی شیرینی مدرن
دوره تخصصی غذاهای پنیری
بدون امتیاز
0 رای
مناسب برای:
- علاقهمندان به یادگیری حرفهای شیرینیهای مدرن
- قنادان و هنرجویانی که در حوزه قنادی حرفهای فعالیت میکنند
- صاحبان قنادیها، کافیشاپها و کارگاههای تولید شیرینی
- کارآفرینانی که به دنبال تولید و فروش شیرینیهای مدرن در کسبوکارهای خانگی هستند.
3 روز
0
10,900,000 تومان
نظرات
متوسط امتیازات
0
بدون امتیاز
0 رای
0 نقد و بررسی
جزئیات امتیازات
5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دوره تخصصی شیرینی فرانسوی” لغو پاسخ
قیمت
137.000.000تومان
مدت زمان آموزش
3 روز
تعداد سرفصلها
9
تعداد جلسات
9 جلسه
0 دیدگاه
94 بازدید
درباره مدرس
من شایان بردیا هستم و از سال 1398 به صورت حرفه ای آشپزی ایرانی و ملل را تدریس می کنم.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.